loader image

mobil
inomhustäckning &
infrastruktur.

Att ha tillgång till bra mobiltäckning inomhus är en självklarhet och trots att täckningen utomhus är fullgod finns det olika faktorer som påverkar inomhustäckningen. En av dem är nya byggtekniker med energisnåla hus som ofta ger avsevärt sämre mobiltäckning. En annan kan vara terrängen i området fastigheten finns.

Vi projekterar och installerar oavsett operatör och ser också till att ni har godkännande från Post- och telestyrelsen vilket är nödvändigt för denna typ av utrustning. Ni kan med andra ord luta er tillbaka medan vi ser till att täckningen kommer på plats.

Våra kunder finns bland annat i vårdsektorn, detaljhandeln samt bygg- och fastighetsbranschen och vi designar alltid kundunika lösningar och installerar över hela Sverige. Lösningarna konfigureras efter vald operatör eller helt operatörsoberoende och kan enkelt betalas per månad som en tjänst eller via traditionellt fakturaköp.

Projektering & Installation

Vi ansvarar för hela processen från ritning till färdig installation.

Operatörsoberoende.

Vill ni enbart bygga för operatören ert företag nyttjar eller en operatörsoberoende installation?Vi löser behoven.

Tillstånd hos Post & telestyrelsen.

All professionell utrustning kräver ett godkännande av Post & telestyrelsen.Denna process ingår i alla våra lösningar.

Kontakta oss för att boka ett möte angående mobil inomhustäckning & infrastruktur.

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Vill du veta mer eller boka ett möte är ni givetvis välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss direkt

kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

läs mer om våra andra tjänster