loader image

kontakt
& support

Vi pratar gärna om vår långa erfarenhet och höga tekniska kompetens men nyckeln i våra partnerskap är människorna bakom Upfront och vår attityd.

Hitta hit

Boställsvägen 1, 702 27 Örebro
Kasernhöjden 12, 653 39 Karlstad

Söker du efter en specifik person hos oss på upfront?

support

Supporten är vår viktigaste byggsten och nyckeln i vårt erbjudande. Vi erbjuder en kontaktyta för alla era tjänster kombinerat med snabba svarstider och en fantastisk attityd. Vi brukar kalla det Upfronts DNA.

Maila, ring eller använd formuläret nedan så återkommer vi till dig pronto!

Vill du veta mer eller boka ett möte?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Har ni en bokningsförfrågan är ni givetvis välkomna att kontakta oss.

Driftinfo

Se aktuell driftinformation direkt hos din operatör

kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Partners

Elin Ersson

Teamleader Support
Det Elin inte har koll på gällande teknisk support är förmodligen inte uppfunnet än. Efter 10 år som utbildare / leveransledare på Tele2 anslöt hon till gänget 2022 och är idag teamleader för vår support. Gräver man lite hittas även en historik som skönsångerska och filmregissör.
Lyssnar på:

Raised Fist – Breaking me up
Cucumbergarden - half way down
My Chemical Romance – welcome to the black parade

Jenny Hjalmarsson

Support / Backoffice
Jenny kommer närmast från Telia där hos jobbade som drifttekniker innan hon bestämde sig för att förstärka vår supportavdelning 2023. Har ni turen att hamna hos Jenny när tekniken strular kan ni räkna med ett glatt bemötande med snabb och kompetent respons. Fotboll är en stor del av hennes liv där hon både är tränare och spelar i ett lag där hon är, citat, ”10 år yngre än alla andra”
Lyssnar på:

Barnasinnet - Benjamin Ingrosso
Vi ska aldrig gå hem - Molly Sandén
Inget stoppar oss nu - blackjack

Anders Larsson

Support / Backoffice
Efter att jobbat med IT-projekt på Transportstyrelsen sällade Anders sig till gänget på Örebro-kontoret och vår supportavdelning. Svarar förmodligen på mest inkommande samtal i hela branschen. När telefonen får vila tillbringas fritiden i garaget där det byggs custom-bilar och modifikationer ingen på bolaget någonsin hört talats om.
Lyssnar på:

1: RAVE – Dxrk
2: Tear – Muppy
3: Better Than Gold – Justin Hawkes & Andrew Hellier

Jesper Granmyr

Support / Backoffice
Efter 20 år i branschen tog Jesper sitt förnuft till fånga och kom till Upfront 2021. Om dagarna ser han till att våra kunder får all hjälp de behöver samtidigt som han ansvarar för produktlogistiken. Har tidigare varit skribent för speltidningen Gamereactor och har en av landets största retrosamlingar när det kommer till TV-spel.
Lyssnar på:

Wu-Tang Clan - Da mystery of chessboxing
Cypress Hill - Insane in the brain
Dr Dre & Snoop Dogg - Still D.R.E

Lisa Kekki

Kvalitétsansvarig / Försäljning / Partner

Karriären inleddes 2006 på operatören 3 och har sedan fortsatt i samma spår och med telekom som ledord. Anslöt tidigt till Upfront 2019 och är ytterst ansvarig för att vår höga kvalité gällande support och leverans upprätthålls. Delägare sedan 2023 och Mr.Bo´s stolta matte. Enligt många Örebros största livsnjutare.
Lyssnar på:

Alan Jackson – It’s Five o’Clock Somewhere
Linkin Park – In the End
One Direction – Little Things

Jimmy Lehto

Försäljning / Rådgivning
En glädjespridare av rang som varit i branschen i över tio år och som anslöt till den ljusa sidan hos Upfront 2023. En mästerlig relationssäljare som charmar kunderna med karisma och hög kunskap. ”Once you go Jimmy you never go back” sägs det. Boxare utanför kontoret och rör sig likt en fjäril i ringen.
Lyssnar på:

Antwan – Gata
Antwan- En till dans
Antwan- 1942

Caroline Abou El Naga

Försäljning / Rådgivning
Medgrundare och har varit med sedan starten 2018. Carro förser alltid kunderna med en högklassig kundupplevelse, en relation i yttersta toppklass och har alltid glimten i ögat. Trädgårdsmästare med en fäbless för att plantera och är även OS-medaljör i Internet-shopping.
Lyssnar på:

Head & Heart (feat MNEK) – Joel Corry, MNEK
Petter – Början på allt
Michael Bolton – Soul Provider

Marcus Forslund

Försäljning / Rådgivning

Att Marcus går under namnet ”Telekom-prinsen” säger väl egentligen det mesta. Med sin breda kunskap och härliga attityd förser han Värmlands företag med optimala lösningar och toppservice. De timmarna som blir över på dygnet spenderas med familj & trav. Har tidigare varit framgångsrik Hip Hop-artist.

Lyssnar på:

The Notorius B.I.G - Hypnotize
Luke Combs- The kind of Love we make
Zach Bryan- heading South

Martin Widell

Försäljning / Rådgivning
Martin får man betrakta som Upfronts spjuver som alltid har nära till skratt, men är framför allt en man med mångårig erfarenhet inom telekomförsäljning och alltid uppskattad av kunderna med maximal servicenivå samt smarta lösningar. Crossfit & Golf på fritiden säkerställer hans status som bolagets atlet.
Lyssnar på:

Sven Ingvars – Torparrock
Johnny Cash – I Walk the line
Mötley Crüe – Take me to the top

Max Hansen

Försäljning / Rådgivning
Max är trots sin ringa ålder en rutinerad profil i telekomvärlden och tillträdde sin tjänst hos oss 2023. Med erfarenhet som både specialistsäljare inom Tele2 och lösningsdesign är han ett säkert kort om ni är i färd med att effektivisera er telefoni. Fritiden spenderas med, citat; ”Träna, sova och äta äckliga (nyttiga) matlådor.
Lyssnar på:

Christone ”Kingfish” Ingram, Big K.R.I.T - ”Another life goes by - Mississippi Mix”
Jacob Banks - ”Mexico”
A Tribe called Quest - ”Can I Kick It?”

Joakim Dahlén

Försäljning / Rådgivning

Joakim har mångårig rutin inom telekombranschen och är en levande teknikencyklopedi gällande allt som har med kommunikationslösningar att göra. När arbetsdagen är slut slår Joakim över till sportläge och blir då en så kallad ”soffcoach”. Han analyserar gärna varje match och ger utmärkta tips på hur idrottslag kan förbättra sina prestationer. Med herr Dahlén vid er sida är ni garanterad kompetenta råd och smarta lösningar.

Lyssnar på:

In Flames - Stay with Me
Tiësto - Red Lights
Dr Dre & Eminem - Forgot about Dre

Nick Viklund

Teknik / Leveransansvarig
Mannen som ser till att kundernas beställda lösning implementeras och driftsätts kontrollerat och enkelt med utbildade användare. Ansvarar även för Upfronts tjänsteutbud och samarbetspartners på den tekniska sidan. Idrottsgalning som kontraproduktivt nog har svart bälte i godisätning.
Lyssnar på:

Odesza – Memories that call you
Bloc Party – Banquet
SYML - Girl

Gustav Sjöblom

Teknik / Leveransansvarig

Herr Sjöblom förstärkte vår leveransavdelning under 2023 efter att jobbat som drifttekniker på Tele2. Det är inte svårt att gissa att Gustav besitter en enorm kunskap som nyttjas till att ge våra kunder perfekta leveranser och en förstklassig upplevelse. Utanför kontoret vigs tiden åt att åka MC och att bygga datorer. Oftast inte samtidigt dock.
Lyssnar på:

The Frayed Ends Of Sanity - Metallica
Atomic Love - Beatsteaks
Feel Good Inc - Gorillaz

Per Boström

Kundutvecklare / Webshopsansvarig
Vårt kundfrämjande orakel som inte lämnar någon oberörd. Ser till att våra kunder är nöjda och glada samtidigt som de har rätt tjänster och en väl anpassad lösning. Bli inte förvånad om ni får ett samtal från Per där han vill utveckla er telefoni. Stoltserar även med att vara Discgolf-proffs.
Lyssnar på:

Tommy Körberg – Stad i Ljus
Billy Boyd – The Last Goodbye
Axwell/Ingrosso – Sun is shining

Sandra Nordanfjäll

Ekonomi / Kundkoordinator
Utan Sandra stannar Upfront. I alla fall när det kommer till att hålla redan på finanserna och den ekonomiska motorn snurrande. Hoppade på tåget 2022 efter att ha arbetat som konsult till bolaget. En mästare på det asiatiska köket där hennes matlådor ofta överglänser en fine dining-middag.
Lyssnar på:

Linkin Park - Runaway
Tove Lo – How Long
Jess Glynne – Take me home

Patrik Holgersson

COO / Partner

Patrik har varit i branschen hela sitt yrkesliv och andas telekomlösningar dygnet runt. Resan på Upfront inleddes 2021 då han anslöt som delägare och vår filial i Karlstad startades. Utanför kontoret är han en aspirerande stjärnkock och lyssnar gärna på lowkey tech som ingen förstår sig på.

Lyssnar på:

Parra for Cuva - Fading Nights
Monkey Safari – Goodbye
Muse – The 2nd Law

Benny Andersson

VD / Partner
Efter att tillbringat över 20 år i branschen inom olika roller bestämde sig Benny för att göra telekomsverige till en bättre plats genom att grunda Upfront i september 2018. Tidigare rockmusiker som även på gamla dagar investerat i en Harley Davidson. 40-årskris säger vissa, ”fortfarande rebell” hävdar Benny.
Lyssnar på:

Tool - Eulogy
Guns N Roses - Estranged
Doors – The Soft Parade

Mr. Bo

Customer Success Manager

Bosse eller som han formellt föredrar att kallas ”Mr.Bo” är ansiktet utåt för bolaget och upprätthåller maximal trivsel hos våra kunder och medarbetare med sitt brinnande intresse för människor.

Nås enklast mellan 09:00 och 09:15 då han sover resten av dagen.

Lyssnar på:

Temple of the Dog – Hunger Strike
Snoop Dogg – Lay Low
Led Zeppelin – Black Dog