loader image

mobiltelefoner &
servicetjänster.

På samma sätt som vi vet hur det fungerar att sätta ihop en optimal kommunikationslösning har vi stenkoll på vilken utrustning ni behöver. Upfront har avtal med flera av de ledande distributörerna vilket ger oss rätt förutsättningar med tillgång och inköpspriser kombinerat med ett kundanpassat sortiment i vår beställningsportal.

eget lager

Med eget lager och avtal med flera av Sveriges ledande distributörer säkerställer vi både tillgång och en attraktiv prisbild.

beställningsportal

Beställ telefoner, abonnemang, växelanknytningar och tillbehör i samma flöde för en snabb och enkel hantering. Anpassat och superenkelt!

kundanpassande leveranser

Vi skräddarsyr era beställningar enligt önskemål med till exempel monterat skärmskydd, tydlig uppmärkning med nummer och anknytning samt uppstartsguide.

servicetjänster

Vi ser till att det är ordning och reda i er mobilpark med både inventarielista samt klara rutiner när det kommer till radering ur säkerhetsperspektiv och hållbara återtag vid behov.

Upfront mobile.

Förutom att traditionellt betala sin order med en faktura erbjuder vi också vår smarta tjänst Upfront Mobile – Mobiltelefon som tjänst.

- Ekonomi & Enkelhet

- Livscykelhantering

- Servicekoncept

- Miljö & Säkerhet

- Kontroll & Ansvar

Vill du veta mer eller boka ett möte?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Vill du veta mer eller boka ett möte är ni givetvis välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss direkt

kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

läs mer om våra andra tjänster