loader image

upfront
MTD.

Upfront MTD är en avancerad mobil säkerhetsapplikation baserad på Zimperiums ledande teknologi. Med omedelbar detektering och åtgärdstagande står tjänsten redo att bemöta alla mobilhot, från skadlig programvara till identitetsstöld. Vår tjänst strävar efter en smidig och trygg säkerhetsresa genom enkel implementering och pålitlig support.

Kontakta Upfront för ett effektivt skydd och en långsiktig partner i upprätthållandet av hög mobilsäkerhet.

Mobiltelefoner är ständigt uppkopplade vilket utgör därmed en betydande säkerhetsrisk för inkommande virus.

Vår tjänst - Upfront MTD (Mobile Threat Defense)

Upfront MTD är en paketerad mobil säkerhetsapplikation från världsledande Zimperium Zimperium är den ledande plattformen enligt Gartner för att skydda enheter, företagets data och era anställdas integritet

Varför Upfront MTD?

Mobiltelefonen är numera ett oumbärligt arbetsverktyg för de anställda och används även ofta för privata ändamål. Företag ställer dock inte samma krav på säkerhet som de gör för företagets datorer trots att exponeringen och hoten oftast är större för mobila enheter. Eftersom mobiltelefonen är ständigt med oss och uppkopplad innebär det en mer betydande säkerhetsrisk. Användare bör kunna arbeta effektivt och smidigt med företagskritisk information, applikationer och dokument- med en hög säkerhet!

Omedelbar identifiering av hot

Upfront MTD vidtar åtgärder för att skydda era mobiltelefoner från hot som skadlig programvara, dataintrång, nätverksintrång, identitetsstöld och andra cybersäkerhetsrisker.

Med Upfront MTD upptäcks hoten i realtid, nya som gamla, oavsett varifrån de härstammar – från enheten, från uppkopplade nätverk, från phishing eller från app-attacker.

Omfattande mobilsäkerhet utan krångel

Upfront levererar inte bara en tjänst, utan en totalupplevelse av mobilsäkerhet. Från aktivering av licens, enkel implementation och support så ser vi till att er användarresa är smidig och trygg. Vi står vid er sida genom hela processen för att säkerställa att ni känner er helt trygga.

Ta kontakt med oss idag för att inleda er säkerhetsresa med Upfront MTD och låt oss gemensamt stärka er mobila säkerhet.

Ta kontakt med oss idag för att inleda er säkerhetsresa med Upfront MTD och låt oss gemensamt stärka er mobila säkerhet.

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Vill du veta mer eller boka ett möte välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss direkt

kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

läs mer om våra andra tjänster