loader image

upfront
mobile.

Upfront Mobile är vårt populära koncept där vi erbjuder mobiltelefoner som tjänst. En fast månadskostnad för hårdvara, support och inkluderad försäkring minimerar strul, maximerar ekonomi och sparar tid. Dessutom är tjänsten är cirkulär då mobilerna återanvänds när våra kunder väljer att byta ut dem. Och som om inte det vore nog toppar vi detta med att plantera ett träd för varje mobiltelefon som levereras.

Förutom att traditionellt betala sin order med en faktura erbjuder vi också vår smarta tjänst Upfront Mobile – Mobiltelefon som tjänst.

Ekonomi & Enkelhet

Att investera i dyr elektronik som tappar värde snabbt är sällan en bra idé.Med Upfront Mobile kan ni investera i er verksamhet istället.Dessutom ingår support, försäkring utan varken åldersavdrag eller självrisk samt förlängd garanti.Inga oförutsedda kostnader med andra ord.

Livscykelhantering

Tillsammans utformar vi ett tydligt sortiment av mobiltelefoner och tillbehör för att skapa en tydlighet internt hos er.Ni får också färdiga rutiner hur telefonen inhandlas, anpassas och returneras.Diskussioner från användare om önskade modeller och när telefoner skall bytas elimineras.

Servicekoncept

Garanti på mobiltelefonen under hela avtalstiden samt försäkring utan självrisk och åldersavdrag ingår i månadsavgiften. Dessutom Anpassar vi er leverans med till exempel monterat skärmskydd, uppstartsguide och aktivt simkort.

Miljö & Säkerhet

Ni säkerställer att telefonen avyttras på ett korrekt sätt och erhåller ett certifikat på att telefonen både är korrekt miljömässigt omhändertagen och raderad från all företagsinformation.

Kontroll & Ansvar

Upfront är er enda kontaktyta oavsett fråga eller händelse!Ni slipper äga och ta ansvaret för era mobiltelefoner och säkerställer att alla användare har fullt fungerande enheter med hjälp av support och servicetjänster.

Vill du veta mer eller boka ett möte?

Vi berättar gärna mer om våra tjänster och fördjupar oss i vad vi kan göra för just er. Vill du veta mer eller boka ett möte välkomna att kontakta oss.

Kontakta oss direkt

kontakta oss via formuläret

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

läs mer om våra andra tjänster